Spalatorie covoare

Fast and Clean » Spalatorie covoare

Fast and Clean Ploiesti realizeaza curatarea covoarelor utilizand echipamente profesionale cu actiune in 3 pasi: desprafuire, spalare si uscare. Covoarele si mochetele sunt curatate de pete, praf, mirosuri neplacute, acarieni si alergeni care s-au adunat in timp folosind masini speciale. Acestea asigura, pe langa o curatarea eficienta si protejarea mediului prin reducerea consumui de apa, detergent si energie. Cresterea eficientei procesului de spalare covoare ne-a permis sa oferim un pret mic in raport cu calitatea serviciilor.

Cum sunt curatate covoarele?

Play Video

Pentru spalarea covoarelor Fast and Clean utilizeaza o linie autom­a­ti­zata de despra­fuire, spalare si cen­trifu­gare. Aceasta este capa­bila sa pro­ce­seze covoare cu o latime de pana la 4,5 m.

Curatarea covoarelor are loc in profunzimea fibrelor, iar murdaria si petele sunt eliminate cu produse de curatatorie ecologic. Produsele profesionale utilizate la curatarea covoarelor protejeaza fibra textila, elimina complet bacteriile, acarienii si mirosurile neplacut.

Echipamentele utilizate la spalarea covoarelor au consumuri reduse de energie, detergent si apa fara sa faca rabat de la calitate.

Curatarea covoarelor cu echipamentele Fast and Clean se realizeaza in 3 etape: desprafuit + spalat + centrifugat pentru atingerea obiectivului final: covoare impecabile.

Ai grija de sanatatea familiei tale!
Pastreaza covoarele curate. Eliminam praful, alergenii, acarienii si alte impuritati.

Informatii spalatorie covoare

Cat costa spalarea covoarelor?

Spalarea covoarelor se tarifeaza cu pretul de 13,90 lei/kg

Cat dureaza spalarea covoarelor?

Covoarele sau mochetele sunt curate si spalate in cca 3-5 zile

Care-i limita de marime?

Utilizam echipamente automate care curata covoare si mochete cu latime de 4,5 m​

Cum sunt spalate covoarele?

Spalarea covoarelor are loc automat, in 3 etape: desprafuire, spalare si centrifugare.

Deshide Whatsapp
Salutare!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button0344 807 558